Ανάπτυξη ιστοσελίδων και εφαρμογών 

Αναπτύσσουμε και κατασκευάζουμε πολυεπίπεδες εφαρμογές και ιστοσελίδες που αφορούν στο ηλεκτρονικό εμπόριο προϊόντων και υπηρεσιών, στη δημιουργία portals και κοινωνικών δικτύων, σε mobile sites και mobile applications.
Τα έργα μας τηρούν υψηλά standards και ακολουθούν τους κανόνες εμπορίου για την Ευρωπαϊκή και τη Διεθνή Αγορά.


Η ανάπτυξη ιστοτόπων και εφαρμογών στη W.S.S. ξεκινάει με τη δημιουργία χρονοδιαγράμματος του έργου και ολοκληρώνεται στα εξής στάδια:

eContent Marketing

Web Strategy SolutionsΣας καθοδηγούμε στη συλλογή πληροφοριών και τη δημιουργία περιεχομένου για την ιστοσελίδα ή την εφαρμογή σας, π.χ. την αποτελεσματική παρουσίαση πληροφορίας/προϊόντος/υπηρεσίας. Παραλαμβάνουμε έτοιμο περιεχόμενο που ενδεχομένως έχετε και το εμπλουτίζουμε χρησιμοποιώντας λογισμικά ηλεκτρονικού Marketing που ακολουθούν τους κανονισμούς των μηχανών αναζήτησης και τεχνικές eContent Marketing για να στοχεύσουμε στο αγοραστικό σας κοινό, το οποίο έχουμε προσδιορίσει από την έρευνα αγοράς που έχουμε εκπονήσει για την επιχείρηση σας σε προηγούμενο στάδιο εργασιών. Συμπεριλαμβάνουμε το νομικό πλαίσιο που αφορά στους Όρους Χρήσης και στις Πολιτικές Απορρήτου προσαρμοσμένους στις ανάγκες  σας από εξιδικευμένο δικηγόρο της W.S.S. 

Information Architecture

Web Strategy SolutionsΣ' αυτό το στάδιο σχεδιάζουμε τη δομή της πληροφορίας και της ιστοσελίδας ή της εφαρμογής, η οποία πρέπει να είναι φιλική στην πλοήγηση του επισκέπτη και του Google robot. Ταυτόχρονα δημιουργούμε τον κατάλληλο αριθμό σελίδων που φέρουν τις απαραίτητες πληροφορίες προκειμένου να προσφέρετε πλούσια online εμπειρία στους πελάτες της επιχείρησή σας, ενώ κερδίζουμε την προτίμηση της Google για γρηγορότερη άνοδο στα αποτελέσματα αναζήτησης. Οι δομές που κατασκευάζουμε είναι Search Engine Optimised (βελτιστοποιημένες για όλες τις μηχανές αναζήτησης) και ακολουθούν αυστηρά κριτήρια καθαρού κώδικα.


Visual communications 

Web Strategy Solutions

Τα πολύτιμα στοιχεία που έχουμε συλλέξει για τη συμπεριφορά των online πελατών της επιχείρησή σας από το πρώτο στάδιο σχεδιασμού Στρατηγικής μας καθοδηγούν στη δημιουργία των μηνυμάτων που πρέπει να επικοινωνήσουμε στο αγοραστικό σας κοινό. Οι γραφίστες της W.S.S. δημιουργούν ελκυστικό Graphic Design & Imaging. Ειδικότερα δίνουν μεγάλη έμφαση στο 3D Graphic Design, το οποίο αποτελεί added value για κάθε επιχείρηση.

Ανάπτυξη Ιστοτόπου/Εφαρμογής

Web Strategy Solutions

Σ΄ αυτό το στάδιο έχουμε καταγράψει όλα τα χαρακτηριστικά και όλες τις λειτουργίες του έργου και προχωρούμε στην υλοποίηση του. Συνθέτουμε τις δομές με το βασικό περιεχόμενο, αναπτύσσουμε τον κώδικα των εφαρμογών και ενσωματώνουμε τα γραφιστικά πρότυπα στις λειτουργίες τους. Κατασκευάζουμε σε πλατφόρμες υψηλών δυνατοτήτων που διαθέτουν τη γρηγορότερη πλοήγηση, τα καλύτερα cart (ταχύτητα εμπορικής συναλλαγής) και τα καλύτερα CMS (Διαχείριση περιεχομένου ιστοτόπου και οργάνωση ομάδας ανθρώπινου δυναμικού που εργάζεται για την ιστοσελίδα). 

Quality Testing & Παράδοση έργου

Web Strategy SolutionsΗ παράδοση της ιστοσελίδας ή της εφαρμογής σας γίνεται σε προσωρινό Url για να τρέξουν τα απαραίτητα test από την ομάδα των προγραμματιστών της W.S.S. αλλά και από την επιχείρησή σας. Μετά την έγκριση σας για καλή λειτουργία πραγματοποιούμε τη μεταφορά στο επίσημο Url της εταιρείας σας. Η ιστοσελίδα σας ή/και η εφαρμογή σας είναι επίσημα live και έτοιμα να δεχθούν επισκέπτες.

Συμβόλαιο Υποστήριξης & Συντήρησης

Web Strategy SolutionsΤα συμβόλαια συντήρησης αφορούν στην ομαλή τεχνική λειτουργία και σε αναβαθμίσεις του ιστοτόπου. Τα συμβόλαια υποστήριξης διαμορφώνονται σύμφωνα με τις ανάγκες της επιχείρησή σας και αφορούν σε μικρές εργασίες και προσθήκες. Η W.S.S. σας υποστηρίζει για τη χρονική διάρκεια που επιθυμείτε και επιδιώκει να σας κρατά συνεχώς ενημερωμένους για τις τάσεις των online αγορών.


Ξεκινήστε ένα project μαζί μας. Θα λάβετε

άψογες υπηρεσίες

Καλέστε μας στο

210 64 59 597