Επίσημος συνεργάτης της McAfee Secure

 
Η W.S.S. είναι ο επίσημος συνεργάτης της McAfee Secure για την Ελλάδα. Δείτε στο σύνδεσμο το δίκτυο της McAfee Secure - Strategic Partners Europe. 

McAfee Secure Scanning & Logo

Η McAfee SECURE είναι η μεγαλύτερη εταιρεία διεθνώς στον τομέα ασφάλειας ιστοσελίδων. Περισσότερες από 400.000 ιστοσελίδες σαρώνονται καθημερινά από τη McAfee, 80.000 από αυτές προβάλλουν το λογότυπο της.

Πιστοποίηση PCI - DSS 

Η McAfee είναι, επίσης, ο προμηθευτής της πιστοποίησης PCI-certification που αφορά στην εκπλήρωση των απαιτήσεων από την Visa International και MasterCard. Για να αποκτήσετε τις υπηρεσίες της McAfee, δεν απαιτείται εγκατάσταση λογισμικού ή μηχανημάτων. 


Η McAfee Secure θα απογειώσει την ιστοσελίδας σας.

Καλέστε μας τώρα στο

210 32 27 787 


McAfee Secure Scanning & Logo


Πέρα από την ασφάλεια της ιστοσελίδας σας και των προσωπικών δεδομένων των πελατών σας, η επιχείρησής σας μπορεί να επωφεληθεί από το λογότυπο της McAfee γιατί αποτελεί σύμβολο αξιοπιστίας και εμπιστοσύνης διεθνώς. Θα αποκτήσετε εργαλεία διαχείρισης συστήματος, HIPAA, SOX, SAS70 και ISO 17799.


Η αύξηση πωλήσεων σε ιστοτόπους που χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες McAfee Secure κυμαίνεται από 3% έως 20%. Επιπλέον, οι μηχανές αναζήτησης λαμβάνουν υπόψη το λογότυπο της McAfee σε συνδυασμό με το Site Advisor και ανεβάζουν τον ιστότοπό σας σε κατάταξη.


Τι σας παρέχει το καθημερινό scanning :

Port Scan
--
Network Security Scan
--
Web application Scan
--
Ειδοποιήσεις
--
Ανάλυση και επίλυση προβλημάτων
--
Το λογότυπο της McAfee σε όλες τις σελίδες του ιστοτόπου σας


Θέλετε να εμφανίζετε το λογότυπο της McAfee στην ιστοσελίδας σας;


Καλέστε μας τώρα στο


210 64 59 597

Πιστοποίηση PCI - DSS 

Λόγω αύξησης των online κλοπών πιστωτικών καρτών, η Visa-Mastercard ανέπτυξε το PCI (Payment Card Industry) DSS (Data security Standard). To σύστημα PCI-DSS χρησιμοποιείται σήμερα και από την American Express, Discover Card και JCB. Αυτό το σύστημα πρέπει να ενσωματώνεται σε όλα τα εμπορικά site και από όλους τους παρόχους υπηρεσιών πληρωμών για την απόλυτη ασφάλεια συναλλαγών.


H McAfee είναι η εταιρεία που επέλεξε η Visa International για να παρέχει αυτή την πιστοποίηση ασφάλειας, η οποία ονομάζεται Visa-branded PCI/AIS και χρησιμοποιείται σε περισσότερες από 70 χώρες. Η McAfee σας εξασφαλίζει τη γρήγορη και εύκολη πιστοποίηση του ιστοτόπου σας από το Security Standards Council.


Τί σας παρέχει το PCI-DSS:

 

Το σύστημα PCI Wizard (είναι το online σύστημα που αυτοματοποιεί ένα self assessment ερωτηματολόγιο για την επιχείρησή σας, το οποίο ενεργοποιεί αυτόματα τη διαδικασία σάρωσης ανά 4 μήνες, όπως επιβάλλεται απο το Security Standards Council)

---

Αναφορές και έγγραφα σχετικά με την τήρηση των προδιαγραφών του Security Standards Council

---

Απεριόριστη τεχνική βοήθεια τηλεφωνικά ή online

---

Συμβατότητα με τις απαιτήσεις της Visa CISP και AIS, Mastercard SDP, JCB, Discover Card και American Express DSS

----

Απεριόριστη χρήση scans


 Αποκτήστε πιστοποίηση PCI-DSS


Καλέστε μας στο


210 64 59 597